Яница Стоянова

Яница Стоянова

Аз изпробвах Женския Аюрведичен масаж и искам да ви споделя, че усещането е невероятно…Усещане за пълнота, хармония и толкова силен заряд…сякаш някаква стихия е попаднала във вас.

Самото място е изключително въздействащо, още с прекрачването на прага му, вече се чуствате като част от някакъв ритуал. Обстановката сякаш те подготвя за всичко, което ти предстои да изпиташ под опитните, деликатни и изключително професионални ръце на терапевтката.

За Екатерина мога да допълня още, че е човек, който грабва още от пръв поглед и предразполага, за да се настроите „едно стъпало“ по нагоре във вибрациите си!! Невероятен специалист, мен лично ме зареди с една положителна „енергийна бомба“ , от която доста време черпех енергия!

Това студио отвсякъде си заслужава да бъде посетено, не е нужно да се доверявате на препоръката ми. Уверете се сами :)!!Ако ти е станало любопитно и темите, свързани с Аюрведа и йога са ти интересни, можеш да се включиш в месечния абонамент за статии и новини за предстоящи събития, директно на твоя email.

Абонирай се
<!-- -->

Яница Стоянова 27.04.2015

април 27, 2015|