Юрий Ковачев

Юрий Ковачев

Когато видях, че в сайта има възможност за коментари и веднага поисках да напиша хвалебствени думи за Катето, но щеше да е от обикновените неща като „Уау, страхотно!“, „Не пропускайте!“, защото това е първият импулс. Щеше да е вярно, но нямаше да разкрие какво се случва там.

Още с влизането в помещението се усеща нейната ръка. Чисто, хармонично и цветово и като обзавеждане и като музика. Далече е от стерилните и скучни места за масажи. Дава усещане за домашен уют.

Масажът е преживяване. Катето има златни ръце и с тях общува с тялото ти. Кара го да усети силата си в покой. Масажът е медитация и за двамата. Тя умее да го постига.

Знанията, които има за Аюрведа и Йога правят възможно да намери най-точния подход към вас. Масажът за нея започва преди ръцете да се свържат с вас. Това е време за нагласа, медитативно влизане в подходящо настроение, което след това ви отдава. И това се чувства. В пълно мълчание, но Катето наистина си разговаря с вас, чрез ръцете си.

Благодаря ти, Кате!Ако ти е станало любопитно и темите, свързани с Аюрведа и йога са ти интересни, можеш да се включиш в месечния абонамент за статии и новини за предстоящи събития, директно на твоя email.

Абонирай се
<!-- -->

Юрий Ковачев 01.08.2015

август 1, 2015|