Теодора Гетова

Теодора Гетова

Щастлива съм, че бях част от онлайн семинара  Аюрведа и йога за женското здраве.  Придобих полезни знания относно женското здраве, научих нови неща, вкусни и здравословни аюрведични рецепти, които вече са част от ежедневното ми  меню, както  и Айенгар комплекс от асани, който е нещо ново и непознато за мен, въпреки, че редовно практикувам йога, но със сигурност събуди интереса ми. За някои от нещата бях чувала, за други просто бях чела, някои вече прилагах, но едва сега разбрах смисъла, който се крие зад всичко това.

Екатерина е изключително уравновесена и балансирана и се чувствах много спокойно пред екрана, слушайки я и изпълнявайки асаните. Информацията беше поднесена достатъчно подробно и в същото време много добре организирано и подредено, с внимание и разбиране към всеки един от участниците.

От много време исках да посетя нейните семинари, но тъй като не живея в София, за мен онлайн вариантът беше една чудесна възможност да се докосна до магията на Аюрведа и Айенгар йога. С радост бих се включила и в бъдещи онлайн семинари и йога практики.

Благодаря ти Екатерина, за вдъхновението и споделените знания!Ако ти е станало любопитно и темите, свързани с Аюрведа и йога са ти интересни, можеш да се включиш в месечния абонамент за статии и новини за предстоящи събития, директно на твоя email.

Абонирай се
<!-- -->

Теодора Гетова 17.06.2020

юни 17, 2020|