Екатерина Дурева

Екатерина Дурева

За семинара на Катето и Юри:
Катето и Юрий са магична комбинация – Йога и Аюрведа за всички наши части – физическо, енергийно, емоционално , ментално! Благодаря ви за отдадеността, за това, че бяхте насреща на всеки наш въпрос, за добрината и отворените сърца! Да се откъсне човек от ежедневието си, да си подари няколко дни за своя дух, да практикува йога, без след това да го боли тялото, защото в Айенгар има какви ли не подкрепящи елементи, но най-вече инструкторът знае какво прави, и да не пропускаме вкусната храна за дяло и душа, подкрепена с логична проста и ясна теория. 4 дни за мен! Прекрасни!

За йога часове на Екатерина:
Айнгар йога е за всеки. Наистина. Дори и да имаш болки в кръста, врата, да не си тренирал нищо, или да си супер активен спортист… Защото има „подкрепа“ за всеки. Всяка асана може да се нагоди, така че хем да я правиш правилно, хем после да не си например разтегнал нещо. Катето е изключително внимателна спокойна, разбираща и вслушваща се в поисканото. Препоръчвам с две ръце.
И още, заведох на клас майка ми, на 50+ жена, която не е тренирала нищо от поне 20 години,освен чистенето вкъщи, с дискови хернии и какво ли още не. Със страх влезе в залата. Излезе с усмивка. Каза „ама то нищо не ме боли сега. Чувствам се раздвижена. След втория урок ми каза „Вземи ми и на мен Мултиспорт карта, ще ходя редовно“. Благодаря ти, Кате че раздвижи и мама.

За масажите на Екатерина:
Влизаш в студиото на Катето и се потапяш в магичен свят, свят на ориента, свят на чистота и лекота. Обикновенно по време на масажи ми е хладно и кихам, тук – не, защото матрака на който се ляга загрява. А ръцете и краката на Катето действат в такъв ритъм, че човек се отпуска за секунди. Болно място стигне ли, знае кога да спре. Благодарна съм! Ще се връщам!! Препоръчвам и на всички около мен!!Ако ти е станало любопитно и темите, свързани с Аюрведа и йога са ти интересни, можеш да се включиш в месечния абонамент за статии и новини за предстоящи събития, директно на твоя email.

Абонирай се
<!-- -->

Екатерина Дурева 16.11.2019

ноември 16, 2019|