Деси Кирилова

Деси Кирилова

Изключително щастлива и благодарна съм за този семинар – Аюрведа и йога в подкрепа на женското здраве! Това беше един уикенд, който посветих на себе си и на женската си енергия, която напоследък пренебрегвам в ежедневието. Усещането по време и след семинара беше на спокойствие, релакс, увереност и споделеност. Разбира се, научих и много нови неща за аюрведа и Айенгар йога, които вече се опитвам да прилагам в ежедневието си. В тази връзка специално отделеното внимание на всеки от участниците, особено по време на йога практиките, както и систематизираната информация изпратена под формата на файл, са изключително ценни и полезни за мен.

Защо бих препоръчала семинара и на други жени? Защото вярвам, че всяка една от нас има нужда да се почувства заредена, вдъхновена, омекотена, за да може отново да бъде грижовната и любяща майка, съпруга, дъщеря и жена.

 

 Ако ти е станало любопитно и темите, свързани с Аюрведа и йога са ти интересни, можеш да се включиш в месечния абонамент за статии и новини за предстоящи събития, директно на твоя email.

Абонирай се
<!-- -->

Деси Кирилова 14.07.2020

юли 14, 2020|