Анна Петкова

Анна Петкова

Името ми е Анна и от няколко години живо се интересувам от Аюрведа. Вдъхновяват ме и са ми много близки дълбочината и холистичният подход към живота. И вероятно като повечето хора и при мен търсенето и срещата се случиха в проблемна за мен ситуация и вече няколко години чета и прилагам основните принципи.

Преди няколко месеца желанието ми за повече знание по темата ме отведе на кулинарния образователен курс „Вкусът на аюрведа“, който Катя водеше. Потапянето беше пълно благодарение на лекотата и радостта, която преживяхме тези четири дена. Дълбочина, детайл, посветеност и лично отношение са нещата, които ме плениха у Катя. Тя е истински учител, който учи и се учи постоянно, и от всеки. Приготвихме и невероятно вкусна храна, наслада за всички сетива, включително и за очите, нещо на което Катя обръща специално внимание. И за мен също е важно. И разбира се, всички заедно споделихме и се насладихме на шедьоврите, които приготвихме.

Щастлива съм от тази среща, която отвори нова врата към знанието за аюрведа и йога.

С голяма благодарност, АннаАко ти е станало любопитно и темите, свързани с Аюрведа и йога са ти интересни, можеш да се включиш в месечния абонамент за статии и новини за предстоящи събития, директно на твоя email.

Абонирай се
<!-- -->

Анна Петкова 10.09.2018

септември 10, 2018|