Току-що се завръщаме от нашето лавандулово приключение в Балчик, което ни събра по много вълнуващ начин с други прекрасни участници и със самите нас по нов начин. Беше като да си на правилното място в правилното време по всеки възможен начин – бране на билки за Еньовден, сутрешни йога практики край морето, навлизане в магичния свят на парфюмерията, Ягодово пълнолуние и още, и още…Сякаш, когато си поискаш, Вселената не спира да ти дава. Но и няма как, когато правиш нещата с такава любов, каквато Екатерина влага, всичко, до което се докосне, да не е красиво. А заедно със Силвия са невероятен тандем, който вярвам, че тепърва ще разгръща потенциала си. Изпитвам лекота и дълбока благодарност, че бях част от това изживяване! 💜 🙏

Янина Дойчинова 29.06.2021

Женският Розов ритрийт е преживяване, което всяка жена е хубаво да си подари. Това е време посветено на връзката с нашата женска същност. Екатерина има дарбата и усета да създава атмосфера на хармония и баланс. Позволете си да се отпуснете и насладите.

Катя Харискова 04.06.2021

Екатерина е изключително зареждащ и позитивен човек, който с внимание и грижа се отнася към всички в залата и най-вече с огромна любов преподава. Благодаря, че първите ми стъпки в Айенгар йога бяха с теб.

Моника Славова 04.06.2021

Чувствам се много енергизирана и “ритрийтната” след розовия ритрийт. И се радвам, че за пръв път някой ми обяснява по логичен начин защо и как трябва да се изпълняват позите, което засили изключително много интереса ми към йога. Сега се чувствам мотивирана да продължа да изследвам себе си в Айенгар йога.

Илка Славова 03.06.2021

Розовият ритрийт с Екатерина беше една осъществена мечта и моята глътка въздух. Взех си моята доза женственост, в компанията на прекрасни жени ❤. Благодарна съм за времето прекарано сред розовите поля, сред този божествен аромат, за спокойствието, за новите приятелства, за онази деликатна женска енергия, която Екатерина предава, за всичко по пътя към розите. Получих нови знания, заредих се с енергия, прибрах се в София по-спокойна и релаксирана. Организацията беше изключително добра, всичко беше много деликатно поднесено, времето беше много добре подредено, помислено. Бих отишла отново следващата година, за да се потопя в същата енергия и съм сигурна, че ще е още по-хубаво.

Мария Георгиева 02.06.2021

Розовият женски ритрийт беше едно вълшебно, приказно преживяване… Розови благоуханни дни…  Розобера и докосването до множество аромати на продукти от розите благодарение на Силвия Йонкова – розогледачка и парфюмерист по професия! В допълнение с Айенгар йога практиката и тайните на женския самомасаж, перфектната организация с грижа, любов и внимание към всеки от Екатерина Минкова! Благодаря от цялото си сърце! С удоволствие бих отишла втори и трети път! Препоръчвам горещо това магично преживяване!!!

Иванка Трънкарова 01.06.2021

От проведения йога – аюрведа детокс ритрийт в с. Бакьово в края на октомври се завърнах изключително освежена, презаредена и балансирана. Храната беше много вкусна, и въпреки еднаквите базови продукти – кичари, добавянето на различни зеленчуци създаваше усещане за разнообразие. Дългите, перфектно структурирани и редовни – сутрин и вечер, йога практики се отразиха благотворно върху тялото, ума и цялостната ми кондиция. Екатерина създава атмосфера на спокойствие и сигурност, с грижа и внимание се отнася с всеки един от участниците. Програмата беше разнообразна. Хубавото слънчево есенно време и разходките в гората, изпъстрена с топли багри допринесоха за доброто настроение. Не на последно място, хората, които сформираха групата бяха прекрасни, с хубава енергия, позитивни. Благодаря за изживяването, лекотата и новите приятелства!

Стефка Иванова 03.11.2020

Изключително щастлива и благодарна съм за този семинар – Аюрведа и йога в подкрепа на женското здраве! Това беше един уикенд, който посветих на себе си и на женската си енергия, която напоследък пренебрегвам в ежедневието. Усещането по време и след семинара беше на спокойствие, релакс, увереност и споделеност. Разбира се, научих и много нови неща за аюрведа и Айенгар йога, които вече се опитвам да прилагам в ежедневието си. В тази връзка специално отделеното внимание на всеки от участниците, особено по време на йога практиките, както и систематизираната информация изпратена под формата на файл, са изключително ценни и полезни за мен.

Защо бих препоръчала семинара и на други жени? Защото вярвам, че всяка една от нас има нужда да се почувства заредена, вдъхновена, омекотена, за да може отново да бъде грижовната и любяща майка, съпруга, дъщеря и жена.

 

 

Деси Кирилова 14.07.2020

Щастлива съм, че бях част от онлайн семинара  Аюрведа и йога за женското здраве.  Придобих полезни знания относно женското здраве, научих нови неща, вкусни и здравословни аюрведични рецепти, които вече са част от ежедневното ми  меню, както  и Айенгар комплекс от асани, който е нещо ново и непознато за мен, въпреки, че редовно практикувам йога, но със сигурност събуди интереса ми. За някои от нещата бях чувала, за други просто бях чела, някои вече прилагах, но едва сега разбрах смисъла, който се крие зад всичко това.

Екатерина е изключително уравновесена и балансирана и се чувствах много спокойно пред екрана, слушайки я и изпълнявайки асаните. Информацията беше поднесена достатъчно подробно и в същото време много добре организирано и подредено, с внимание и разбиране към всеки един от участниците.

От много време исках да посетя нейните семинари, но тъй като не живея в София, за мен онлайн вариантът беше една чудесна възможност да се докосна до магията на Аюрведа и Айенгар йога. С радост бих се включила и в бъдещи онлайн семинари и йога практики.

Благодаря ти Екатерина, за вдъхновението и споделените знания!

Теодора Гетова 17.06.2020

Онлайн семинарът за женското здраве от гледна точка на Аюрведа и йога много ми хареса – научих много и като теория, и като практични съвети, които да прилагам всеки ден. Въпреки крехката си възраст Екатерина е събрала много знание и мъдрост и се чувствам привилегирована, че го споделя с нас. Благодаря, Катя, и до следващия път!

Ралица Фин 16.06.2020

Благодаря от сърце за вълнуващият и емоционален онлайн семинар, свързан с женското здраве от гледна точка на Аюрведа и йога. Въздействащо и впечатляващо е за мен! Щастлива съм, че имах възможността да бъда част от тази магия. Очаквам следващата ни среща!

Пенка Тодорова 15.06.2020

За онлайн йога заниманията – Благодаря ти, Кате, че заниманията по йога за начинаещи тотално не отговориха на очакванията ми – многократно ги надскочиха! Благодаря, че ме превеждаш стъпка по стъпка към опознаването на тялото ми. Всяко занимание е откритие за мен и чакам с нетърпение следваща ни среща, която признавам е предизвикателство за скованото ми тяло, но резултатите са очевидни, в движенията, в стойката ми и най-вече в мислите ми, насочени към това да запазя съзнателно новото научено.

За рецептите:
Водена от непреодолимо любопитство и вдъхновена от рецептите на красивите ястия на Екатерина Минкова, се осмелих да приготвя някои от тях. Резултатът е налице – ароматно, питателно и с екзотичен вкус. Харесват ми рецептите, защото се приготвят лесно и бързо, само трябваше да се снабдя с подправките. Благодаря, Кате!

Сузана Тренчева 14.05.2020

Онлайн класовете на Екатерина са нов успешен прочит на класическото преподаване по йога. Супер интерактивни са и тя успешно ни навигира при правилното изграждане на позите като дава обратна връзка и обръща внимание на всеки практикант. Много е вълнуващо да станеш сутрин и да имаш възможност да продължиш практиката си групово и от вкъщи! Адмирации, силно препоръчвам!

Габриела Иванова 14.05.2020

Онлайн йога формата при Катето е много приятен вариант за практикуване. Тя наистина успява да ни наблюдава и коригира, когато се налага. Инструкциите мога да кажа са на същото ниво, както и когато сме заедно в залата. Кате, много ти благодаря за възможността и мога с радост да споделя, че за последния месец и половина съм имала 5 онлайн практики и определено усещам, че позата на тялото ми се променя положително, по изправена съм и имам онова ясно усещане в тадасана за център като застана на едно място.

Калина Петрова 13.05.2020

Започнах да посещавам класа на Екатерина Минкова по Айенгар йога в началото на тази година. Към този стил йога любопитствам отдавна и възможността за него се появи в най-подходящия момент. За съжаление залите бяха затворени скоро след това, но пък за щастие практиките продължиха on-line със звук и картина. За мен този начин на водене на курса е напълно идентичен с този в залата. Подробните обяснения как да се работи в позата, индивидуалните корекции и предложения за подходящ вариант на позата спрямо особеностите на ученика, предложенията за модифициране на наличните вкъщи възможности за подпори, споделянето на best practices и неминуемо изискванията на учителя са съществени и продължават да присъстват и да са основен начин на водене и на on-line практиките. Много съм доволна, че Екатерина взе присърце положението и адаптира класовете си спрямо ограниченията. Нямам търпение да съм в залата заради социалния контакт, но уюта на дома не може да се сравни с нищо! И когато поканиш йога вкъщи става още по-блажено. Намасте!

Невена Таслакова 10.05.2020

С Катето съдбата ме среща многократно и по различни поводи. Както казват хората – тя съдбата си знае работата! От семинарите по аюрведа и йога практики, мога да споделя удоволствието не само от общуването с нея, но по-скоро от начина, по който тя съумява да подаде необходимата информация в точния момент и по подходящия и благ начин. Това се случва с лекота. За мен Катето умее да докосне душата на човека по изящен начин, подобно на художник, който рисува върху любимото платно. С лекота тя разбира в какъв момент да се доближи до теб и да те подкрепи, което за практикуващите йога е от много важно значение, а именно доверието в учителя. Не може човек да не се удиви на задълбочените й познания по тези толкова древни науки. За мен тя е един млад мъдрец, който излъчва изящество, хармония, красотата и чистота. Творческият дух е част от палитрата на нещата, с който всеки път Катето те изненадва и дообогатява усещанията на всеки един от участниците. Курсовете, които организира са наситени с емоции, познания за живота, мъдрост и не на последно място, полезни факти и истини за различните сфери в живота. За всеки има по нещо, стига човек да е готов да протегне ръка и да поиска да усети вдъхновяващите и прецизни практики, които са част от голямото предизвикателсво наречено живот. С благодарност към Катето!

Славена Илиева 26.11.2019

За семинара на Катето и Юри:
Катето и Юрий са магична комбинация – Йога и Аюрведа за всички наши части – физическо, енергийно, емоционално , ментално! Благодаря ви за отдадеността, за това, че бяхте насреща на всеки наш въпрос, за добрината и отворените сърца! Да се откъсне човек от ежедневието си, да си подари няколко дни за своя дух, да практикува йога, без след това да го боли тялото, защото в Айенгар има какви ли не подкрепящи елементи, но най-вече инструкторът знае какво прави, и да не пропускаме вкусната храна за дяло и душа, подкрепена с логична проста и ясна теория. 4 дни за мен! Прекрасни!

За йога часове на Екатерина:
Айнгар йога е за всеки. Наистина. Дори и да имаш болки в кръста, врата, да не си тренирал нищо, или да си супер активен спортист… Защото има „подкрепа“ за всеки. Всяка асана може да се нагоди, така че хем да я правиш правилно, хем после да не си например разтегнал нещо. Катето е изключително внимателна спокойна, разбираща и вслушваща се в поисканото. Препоръчвам с две ръце.
И още, заведох на клас майка ми, на 50+ жена, която не е тренирала нищо от поне 20 години,освен чистенето вкъщи, с дискови хернии и какво ли още не. Със страх влезе в залата. Излезе с усмивка. Каза „ама то нищо не ме боли сега. Чувствам се раздвижена. След втория урок ми каза „Вземи ми и на мен Мултиспорт карта, ще ходя редовно“. Благодаря ти, Кате че раздвижи и мама.

За масажите на Екатерина:
Влизаш в студиото на Катето и се потапяш в магичен свят, свят на ориента, свят на чистота и лекота. Обикновенно по време на масажи ми е хладно и кихам, тук – не, защото матрака на който се ляга загрява. А ръцете и краката на Катето действат в такъв ритъм, че човек се отпуска за секунди. Болно място стигне ли, знае кога да спре. Благодарна съм! Ще се връщам!! Препоръчвам и на всички около мен!!

Екатерина Дурева 16.11.2019

В началото на октомври 2019 имах възможността да участвам в един много специален семинар посветен на грижата към себе си. На семинара основните теми бяха аюрведична кухня, йога практика по метода на БКС Айенгар и самомасаж. За мен това е един пълноценно изживян и обогатяващ уикенд, който ме кара да се замисля за ежедневното усилие на всяка от нас във въртележката на ежедневието.

По време на семинара, Катя умело сливаше три необятни теми (аюрведа, йога и масажи)  така че, буквално научавах нещо ново всяка една минута. Тя управляваше този процес с една изтънчена точност и титанична отдаденост и грижа към всяка от нас. Тръгвайки си от там, това което остава е една чиста благодарност с аромат на амла.

 

Златка Стайкова 22.10.2019

Идва момент, в който жената усеща, че има нужда да се обърне към женската си енергия, желае по-дълбоко да се свърже със себе си, със сетивата си и дарбите си. За да разцъфне, тя отново се учи да се грижи за себе си и си припомня за изкуството да бъде жена.

По време на женския Аюрведа и Айенгар Йога уикенд в Бакьово Екатерина създаде едно пространство за такова пътуване към женската същност. Със своята нежност и прецизност, благост и грацилност тя разгърна с лекота няколко свята.

Чрез ресторативните практики по Айенгар йога всяка от нас имаше възможност да осъзнае линията на тялото си, да усети силата на правилното отпускане и да бъде все по-прецизна в достигане на позата за оптимално въздействие на всяка асана. Фокусът ни беше върху правилните движения, а не толкова върху количеството пози или физическо натоварване.

Времето, посветено на приготвяне на вкусна, красива и питателна храна по принципите на Аюрведа имаха лечебна сила. Храната е част от нашата грижа за здраво тяло, спокойни емоции и духовно развитие. Лекциите и рецептите ми помогнаха да бъда по-осъзната в процеса на избиране и създаване на всяко ястие вкъщи. И естествено визията подхрани нашите сетива и разгърна женствеността ни.

Демонстрациите и напътствията за себемасаж ме вдъхнови за нови ритуали в грижата за себе си. Усетих, че те засилват женската енергия, нормализират жизнените процеси в тялото ни и ни карат да благодарим за всяка извивка, с която ни е дарила природата. Осъзнах, че тези движения и допир имат разкрасителна и лечебна сила: да раздвижат лимфната система, за баланс на хормоните, при кръвообращението, правилна стойка и др.

Още с пристигането си на това приказно място усетих, че изживяването ще е много специално. Този ретрийт обедини в едно грижа за тялото, ума и духа по нежен и женствен начин, както никой друг досега не го е правил. С придобитите нови знания от Екатерина успях да изместя стари модели на мислене, да придобия нови навици и да въведа нови красиви ритуали за мен и цялото семейство.

Благодарна съм с цялото си сърце, че бях част от тази прекрасна група жени и от това магично изживяване. А красивата енергията на Екатерина ме вдъхнови към все повече старание в посоката към женската божественост, благост и лекота.

 

Антония Комитова 20.10.2019

За мен женският Аюрведа и Айенгар йога уикенд е извор на знание, женска енергия, здраве и много, много красота! Красота в много измерения. От това да избягаш от сивото ежедневие и да се потопиш в едно, създадено с много любов и отношение към детайла пространство, да наситиш сетивата си с магията на Аюрведа – с всичките й вкусове и аромати; през това да съживиш тялото си и да го поставиш в правилните асани, където енергията свободно да протича – нежно и внимателно, с нужната помощ и приспособления, съобразени с учението на Айнгар йога метода; до истинското свързване, качествените разговори и споделени моменти при различните обучения.
Красота внесе и отдадеността, с която заедно се грижихме за хармонията на нашето пространство и с благост украсяваме, както храната, така и всичко, което създавахме заедно! Чудеса се случват, когато правиш и обединиш всичко, което обичаш!

Цветелина Димитрова 10.10.2019

Истинската наслада от хобито на човек идва още по- силно, когато може да учи още и още.

Това се случи и с мен, когато през лятото се запознах с Екатерина- царствена като името си! Само че, тя е царицата на Аюрведа- древното лечебно изкуство на Индия. Учиние, което ни показва, че храната е изключително важна за човешкото здраве и щастие. Истинско удоволствие беше за мен, когато с обаятелният си глас и чаровно излъчване с лекота потопи мен и цялата група ученици в това учение. С много топлина и любов тя ни предаде теоритическата и още по- интересната практическа част на аюрведичната кулинария. Съчетанието от продукти и ароматни подправки повдигнаха един неповторим апетит у всички нас- нейните ученици.

Помещението се изпълваше все повече с неповторим аромат носещ се от къкрещите гозби както и нашето любопитство от крайния резултат. Сядайки на масата и опитвайки вече приготвената храна всички показахме удивлението ни от вкусът на Аюрведа! Тази храна е изключително вкусна, здравословна, ароматна и лека!

Много важени елементи в приготвянето й са продуктите, подправките, температурата на готвене и най- важното- учителят!!!

Вчера отново бях на ново обучение при Екатерина и отново се насладих на цялото изпълнено с емоция творение на аюрведичната храна, но този път се докоснах до методите на детоксикация на тялото посредством този начин на хранене и ползите от него.

Надя Спасова 10.04.2019

За мен курсът “Вкусът на Аюрведа” беше изключително интересен, полезен и приятен. Научих много нови неща, които вече прилагам. Организацията беше страхотна, компанията приятна, атмосферата спокойна и зареждаща. С удоволствие бих се радвала да науча още за Аюрведа и да пробвам и други техники и рецепти за готвене.

Благодаря от сърце!

Деляна Бенчева 09.04.2019

Курсът „Вкусът на Аюрведа“ беше едно много интересно, полезно, вкусно и приятно преживяване. Перфектен баланас между теоретичната част, поднесенна с много лекота и по много достъпен начин, и готвене – удоволствие за всички сетива.

Благодаря, Катя, с нетърпение очаквам следващия курс.

 

Светла Рангелова 19.03.2019

Курсът „Вкусът на Аюрведа” ни дава още един прочит за света. Дори и тази философия да ни се струва далечна от нашата култура, веднъж докоснали се до Аюрведа, която насочва вниманието на човека навътре в себе си, тази философия оставя следа завинаги в нашия мироглед и се превръща в още един “език”, чрез който да тълкуваме себе си и всичко, което ни заобикаля.
Благодаря ти и аз за прекрасния курс и мило отношение! Надявам се да имам възможността в бъдеще отново да бъда част от подобен формат и с удоволствие да науча още нещо ново от теб!

Рая Червенкова 05.03.2019

Познавам Катя повече от година. Отидох да пробвам един от масажите, които предлага … и сега я виждам поне два пъти в седмицата. Общуването с нея винаги ме зарежда, без значение дали ще започна деня с йога, ще получа масаж или просто ще си поговорим. Катя умее с много мекота и любов да каже и покаже. И това прави всеки неин клас по йога толкова приятно изживяване, независимо, че никак не е лесно. Започнах да практикувам йога за първи път с Катя и благодарение на нея. С много вдъхновение тя ми обясни как мога да си помогна с Айенгар йога. И с много търпение и грижа ме поведе по този път. Тя не е само преподавател по йога или само прекрасен масажист или консултант по хранене. Катя притежава дарбата да помага и променя чрез своята многостранност и отдаденост. И всичко това подкрепено с непрекъснато обучение и високи стандарти към собствената си подготовка и умения. Кате, благодаря за начина, по който вече усещам себе си!

Цвети Бондакова 03.03.2019

Кулинарният курс „Вкусът на Аюрведа“ беше много полезен за мен. Добре структуриран. Много плавно и достъпно Катя ни въведе в основите на Аюрведа, така че материята да се усвои лесно от хора без никави познания и опит в материята. Процеса на готвене се случваше с лекота и удоволствие, а крайният резултат беше уникално вкусен –  наслада за сетивата и душата. Браво на Катя!

Пенко Иванов 03.03.2019

Катя е преподавател – мечта за мен! Обяснява всичко с невероятно спокойствие, хармония и изчерпателност. Държи всеки участник в групата да получи персонално внимание и да изпълнява асаните по най-правилния и достъпен/ щадящ за него начин. Съобразява се изключително много със спецификата на курсистите и внася чар и настроение по време на практиката. Не се изморява да повтаря тези, толкова трудни и далечни за начинаещите в Айенгар йога наименования на всички асани, които практикуваме, с цел и ние да ги разпознаваме при назоваване. Катя изпълнява всичко с толкова финес и грация, че за нас остава само да мечтаем и да се упражняваме, за да се доближим до нейния стил. Грижовността и енергията й са неповторими и препоръчвам на всеки да има възможност да се докосне до тях!

Христина Лакева 06.02.2019

Катя не е просто йога преподавател, тя е създание с магнетично присъствие. С много Любов и внимание предава това което знае и носи в себе си! Попаднах в клас по йога, който тя водеше и интуицията не ме излъга… Вече от 4 месеца посещавам нейните часове, тя е учител в истинския смисъл на думата. Скромна, деликатна, разбираща, даваща… Излъчва хармония и баланс, всичко необходимо за един добър йога преподавател! Здрав дух в здраво тяло! Това е Катето през моя поглед!

Искра Петрова 04.02.2019

Ако някой ден се науча как се описва едно от най-светлите усещания за тялото и душата, чувството за спокойствие, светлина, хармония и топлина, които Катя излъчва и предава, може би ще мога да опиша практиката. Всъщност това е най-хубавият подарък за душата и тялото, които скоро съм си правила. За Айенгар йога никога не е късно и никога не е рано, а за Айенгар йога, преподавана от Катя – единственото важно е да Ви се случи. Пожелавам Ви го!

Теодора Ангелова 03.02.2019

Изключителен човек и много отдаден преподавател. Екатерина е търпелива и много прецизна в детайлите! Споделя с удоволствие всичкото знание, което е придобила по време на курсовете и сертификацията си – от името на всяка асана в превод на български до кое ще накара Вашия Hallux Valgus да се почувства по-добре! И всичко това докато се наслаждаваме на позите. Благодаря!

Милена Ничева 01.02.2019

Името ми е Анна и от няколко години живо се интересувам от Аюрведа. Вдъхновяват ме и са ми много близки дълбочината и холистичният подход към живота. И вероятно като повечето хора и при мен търсенето и срещата се случиха в проблемна за мен ситуация и вече няколко години чета и прилагам основните принципи.

Преди няколко месеца желанието ми за повече знание по темата ме отведе на кулинарния образователен курс „Вкусът на аюрведа“, който Катя водеше. Потапянето беше пълно благодарение на лекотата и радостта, която преживяхме тези четири дена. Дълбочина, детайл, посветеност и лично отношение са нещата, които ме плениха у Катя. Тя е истински учител, който учи и се учи постоянно, и от всеки. Приготвихме и невероятно вкусна храна, наслада за всички сетива, включително и за очите, нещо на което Катя обръща специално внимание. И за мен също е важно. И разбира се, всички заедно споделихме и се насладихме на шедьоврите, които приготвихме.

Щастлива съм от тази среща, която отвори нова врата към знанието за аюрведа и йога.

С голяма благодарност, Анна

Анна Петкова 10.09.2018

Толкова съм изненадана и впечатлена от нивото, елегантноста и финеса в работата на Екатерина, резултатът не може да се опише с думи, човек трябва сам да го преживее. Аз съм късметлийка, имала съм шанс да пътувам в Далечния Изток и съм минала през най-добрите SPA в Азия. Имам самочувствие на жена, ценяща древните практики и удоволствието от грижата за себе си, а и натрупан опит с годините, затова срещата ми с Екатерина е истински празник за душата ми. Благодаря, Екатерина!

Ели Шербан 12.11.2016

В невероятно красива и отпускаща обстановка и във вълшебните ръце на Екатерина се почувствах като кралица, като ефирно същество, като обгрижвана и обичана жена. Изразявам благодарност, възхищение и признателност към Екатерина – творец, лечител и силна личност!

Екатерина Димитрова 12.11.2016

Преди време ми попадна инфо за женски аюрведичен масаж, който се провежда в Relax Station от Екатерина и реших да пробвам. Не познавах масажа, не знаех за студиото и за Екатерина. След първото посещение, не разбрах какво различно ми се бе случило, но си казах, че е добре да направя още няколко посещения. След всеки следващ масаж, аз започнах да преоткривам както себе си, така и света около мен… всичко започна да става различно… по цвят, по вкус, по усещане… реакциите и възприятията ми станаха различни, промени се същността ми, в посоката, която аз исках. Баланс, хармония и удовлетвореност! Към днес, очаквам с нетърпение моя следващ relax в Relax Station с Катето. Чувствам се прекрасно в студиото, в обстановката и в компанията й. Винаги остава малко време и да си побъбрим за различни неща, въпреки разграфеното ни ежедневие. Усмихвам се и очаквам с нетърпение следващата си среща с Катето!

Мая Николова 12.11.2016

Идвайки за сесия в мястото на Екатерина, веднага се почувствах добре дошъл и спокоен. Аз самият съм терапевт и учител и най-важното нещо за мен, когато някой споделя своето даване, е то да бъде присъствено, ясно и топло. И аз съм щастлив да кажа, че намерих и трите в Екатерина, а самата сесия ме накара да се почувствам прекрасно … Благодаря  много…

Джоузеф Рубин 04.10.2015

Когато се запознах с Кети започвах лечение с Панча карма. Възхитих се от женската й красота и топлата й усмивка. Оставих се в ръцете й многократно за различни лечебни терапии за няколко седмици. Много ми допадаше енергията и допира й. Лесно намерихме общ език и се чувствах комфортно и спокойно в присъствието й. Изключително съм щастлива и благодарна, че направих всички тези лечебни аюрведични процедури при нея.

След това имах индивидуален час по йога при нея. Впечатли ме с начина си на преподаване. Допадна ми много. След година попаднах сред студентите й изучаващи различни аюрведични лечебни терапии и научих много.

Екатерина е чудесен човек, прекрасна жена, добър учител и възхитителен терапевт.

Благодарна съм й за всичко!

Ася Ковачева 01.08.2015

Когато видях, че в сайта има възможност за коментари и веднага поисках да напиша хвалебствени думи за Катето, но щеше да е от обикновените неща като „Уау, страхотно!“, „Не пропускайте!“, защото това е първият импулс. Щеше да е вярно, но нямаше да разкрие какво се случва там.

Още с влизането в помещението се усеща нейната ръка. Чисто, хармонично и цветово и като обзавеждане и като музика. Далече е от стерилните и скучни места за масажи. Дава усещане за домашен уют.

Масажът е преживяване. Катето има златни ръце и с тях общува с тялото ти. Кара го да усети силата си в покой. Масажът е медитация и за двамата. Тя умее да го постига.

Знанията, които има за Аюрведа и Йога правят възможно да намери най-точния подход към вас. Масажът за нея започва преди ръцете да се свържат с вас. Това е време за нагласа, медитативно влизане в подходящо настроение, което след това ви отдава. И това се чувства. В пълно мълчание, но Катето наистина си разговаря с вас, чрез ръцете си.

Благодаря ти, Кате!

Юрий Ковачев 01.08.2015

Напоследък посещавам България.

Много мило Екатерина ми предложи терапевтична сесия на женския аюрведичен масаж. Аз я сертифицирах миналата година да предлага тази сесия.

Още по време на обучението можех да видя, че това момиче има ръце и сърце за тази работа! Толкова много искреност и осъзнатост! Тогава не знаех, че само след година ще мога да го преживея!

За учителя истинският сертификат е това, да може да усети в действителност как ученикът работи.

След като работи цял ден много интензивно в тренинга, Екатерина ме заведе в двореца си. И въпреки цялата работа през деня, тя беше изпълнена с любяща енергия, която да сподели.

Тя създаде такава атмосфера за сесията, че получи пълни оценки за нея. Ако е възможно, бих й дала повече от 100% за подготовката на стаята за сесията. Самата сесия беше направена с пълно присъствие и любов.

Изяществото е качеството на Екатерина.

И този път тя получи реалният сертификат от сърцето ми !!!

Гордея се с Екатерина за разпространението на тази работа с толкова много любов, радост и грация.

Сигурна съм, че все повече жени ще получат полза от тази работа чрез любящите ръце на Екатерина.

Благодарности, Екатерина …. Напълно се насладих на сесията …

д-р Таруна 29.05.2015

Познавам Кети от участието й в курсовете по Тай масаж в началото на 2009 година. Още тогава ми направи впечатление отдадеността, с която участва и финесът, с който работи.

Познанията и опитът й, натрупани през годините в тайландския масаж, йога и Аюрведа допринасят за впечатляващата уникалност на въздействието на предлаганите от нея терапии, тъй като тези три изкуства са тясно свързани по между си.

Щастлив съм, че имам шанса да я познавам и посещавам като клиент.

Калин Ненков 20.05.2015

Женският аюрведичен масаж е нещо, което всяка една жена трябва да преживее. Това не е лукс, а необходимост. Най-ценният подарък, който можеш да си направиш – да се оставиш в ръцете на една прекрасна вълшебница да се погрижи за теб. Тя ти помага да се свържеш със себе си, да си спомниш за женствеността си и да я прегърнеш в себе си.

След първия масаж се чувствах като истинска богиня! След още два съвсем забравих за менструалните болки, които ме приковаваха на легло за поне ден-два.

А за самото място…то само говори за себе си. Кътче от рая. Обстановката разказва приказки. Масажът те разтапя, a нежната музика те отвежда…на едно много лично и дълбоко пътуване. Заслужава си да прекрачиш вълшебния праг на Relax Station и да преживееш твоята собствена история.

Радостина Цанкова 19.05.2015

С благодарност към терапевта, който не само владее  сложните техники, но е любящ и състрадателен към своите пациенти! Високият ти професионализъм, скъпа Екатерина, съчетан с изключителна скромност и  доброта, са впечатляващи!

Спокойна, уверена, излъчваща позитивност, ти ни посрещаш винаги усмихната и още с първите си движения ни пренасяш в други светове.

Колкото и да сме притеснени или стресирани, ефектът от твоята работа е смайващ – тръгваме си бодри, релаксирани, спокойни и позитивни. И очакващи с нетърпение следващия сеанс!

Не познавам друг човек, който едновременно да е толкова фин,  дискретен, прям, елегантен и топъл!

Още веднъж – БЛАГОДАРЯ, скъпа Екатерина!

Нека пътят ти е светъл, нека вярата ти подкрепя всички твой начинания, нека се множат знанията и уменията ти, нека твоята отдаденост бъде щедро възнаградена, за  доброто на целия свят!

Светла Колева 28.04.2015

Екатерина е изключително надарен човек. В своята карта тя има 52 ген ключ и действително покоя, който тя внася в атмосферата е осезаем. В своята карта тя има и 1 ген ключ – красотата на нейните творения може да се види нагледно в нейното студио, в което всичко е изрисувала и подредила съвсем сама. Беше прекрасно, че успяхме да прекараме няколко часа с Ричард Ръд точно там. Беше ни приготвила уникални ястия. Кети има и 29 ген ключ – отдадеността и може да се забележи във всичко, което прави.

Кети е лечител и учител. Всеки, който желае може да се свърже с нея. Просто си струва да се докоснете до такъв човек.

Тя ми направи женския аюрведичен масаж и това беше незабравимо за мен изживяване.

Даде ми безценни съвети за това как да балансирам дошите си.

Елица Стоичкова 28.04.2015

Аз изпробвах Женския Аюрведичен масаж и искам да ви споделя, че усещането е невероятно…Усещане за пълнота, хармония и толкова силен заряд…сякаш някаква стихия е попаднала във вас.

Самото място е изключително въздействащо, още с прекрачването на прага му, вече се чуствате като част от някакъв ритуал. Обстановката сякаш те подготвя за всичко, което ти предстои да изпиташ под опитните, деликатни и изключително професионални ръце на терапевтката.

За Екатерина мога да допълня още, че е човек, който грабва още от пръв поглед и предразполага, за да се настроите „едно стъпало“ по нагоре във вибрациите си!! Невероятен специалист, мен лично ме зареди с една положителна „енергийна бомба“ , от която доста време черпех енергия!

Това студио отвсякъде си заслужава да бъде посетено, не е нужно да се доверявате на препоръката ми. Уверете се сами :)!!

Яница Стоянова 27.04.2015

Уникално и автентично място, в което всичко е просто правилно и изпипано до най-малкия детайл.

Получих професионално отношение, грижа и внимание, каквито би трябвало да има във всяко обслужване според мен.

Силно препоръчвам за качествени хора, които имат умението да оценят високата стойност моментално.

Иво Димитров 27.04.2015