Отзиви и мнения от клиенти и преподаватели

Истинската наслада от хобито на човек идва още по- силно, когато може да учи още и още.

Това се случи и с мен, когато през лятото се запознах с Екатерина- царствена като името си! Само че, тя е царицата на Аюрведа- древното лечебно изкуство на Индия. Учиние, което ни показва, че храната е изключително важна за човешкото здраве и щастие. Истинско удоволствие беше за мен, когато с обаятелният си глас и чаровно излъчване с лекота потопи мен и цялата група ученици в това учение. С много топлина и любов тя ни предаде теоритическата и още по- интересната практическа част на аюрведичната кулинария. Съчетанието от продукти и ароматни подправки повдигнаха един неповторим апетит у всички нас- нейните ученици.

Помещението се изпълваше все повече с неповторим аромат носещ се от къкрещите гозби както и нашето любопитство от крайния резултат. Сядайки на масата и опитвайки вече приготвената храна всички показахме удивлението ни от вкусът на Аюрведа! Тази храна е изключително вкусна, здравословна, ароматна и лека!

Много важени елементи в приготвянето й са продуктите, подправките, температурата на готвене и най- важното- учителят!!!

Вчера отново бях на ново обучение при Екатерина и отново се насладих на цялото изпълнено с емоция творение на аюрведичната храна, но този път се докоснах до методите на детоксикация на тялото посредством този начин на хранене и ползите от него.

Надя Спасова 10.04.2019

За мен курсът “Вкусът на Аюрведа” беше изключително интересен, полезен и приятен. Научих много нови неща, които вече прилагам. Организацията беше страхотна, компанията приятна, атмосферата спокойна и зареждаща. С удоволствие бих се радвала да науча още за Аюрведа и да пробвам и други техники и рецепти за готвене.

Благодаря от сърце!

Деляна Бенчева 09.04.2019

Курсът „Вкусът на Аюрведа“ беше едно много интересно, полезно, вкусно и приятно преживяване. Перфектен баланас между теоретичната част, поднесенна с много лекота и по много достъпен начин, и готвене – удоволствие за всички сетива.

Благодаря, Катя, с нетърпение очаквам следващия курс.

 

Светла Рангелова 19.03.2019

Курсът „Вкусът на Аюрведа” ни дава още един прочит за света. Дори и тази философия да ни се струва далечна от нашата култура, веднъж докоснали се до Аюрведа, която насочва вниманието на човека навътре в себе си, тази философия оставя следа завинаги в нашия мироглед и се превръща в още един “език”, чрез който да тълкуваме себе си и всичко, което ни заобикаля.
Благодаря ти и аз за прекрасния курс и мило отношение! Надявам се да имам възможността в бъдеще отново да бъда част от подобен формат и с удоволствие да науча още нещо ново от теб!

Рая Червенкова 05.03.2019

Познавам Катя повече от година. Отидох да пробвам един от масажите, които предлага … и сега я виждам поне два пъти в седмицата. Общуването с нея винаги ме зарежда, без значение дали ще започна деня с йога, ще получа масаж или просто ще си поговорим. Катя умее с много мекота и любов да каже и покаже. И това прави всеки неин клас по йога толкова приятно изживяване, независимо, че никак не е лесно. Започнах да практикувам йога за първи път с Катя и благодарение на нея. С много вдъхновение тя ми обясни как мога да си помогна с Айенгар йога. И с много търпение и грижа ме поведе по този път. Тя не е само преподавател по йога или само прекрасен масажист или консултант по хранене. Катя притежава дарбата да помага и променя чрез своята многостранност и отдаденост. И всичко това подкрепено с непрекъснато обучение и високи стандарти към собствената си подготовка и умения. Кате, благодаря за начина, по който вече усещам себе си!

Цвети Бондакова 03.03.2019

Кулинарният курс „Вкусът на Аюрведа“ беше много полезен за мен. Добре структуриран. Много плавно и достъпно Катя ни въведе в основите на Аюрведа, така че материята да се усвои лесно от хора без никави познания и опит в материята. Процеса на готвене се случваше с лекота и удоволствие, а крайният резултат беше уникално вкусен –  наслада за сетивата и душата. Браво на Катя!

Пенко Иванов 03.03.2019

Катя е преподавател – мечта за мен! Обяснява всичко с невероятно спокойствие, хармония и изчерпателност. Държи всеки участник в групата да получи персонално внимание и да изпълнява асаните по най-правилния и достъпен/ щадящ за него начин. Съобразява се изключително много със спецификата на курсистите и внася чар и настроение по време на практиката. Не се изморява да повтаря тези, толкова трудни и далечни за начинаещите в Айенгар йога наименования на всички асани, които практикуваме, с цел и ние да ги разпознаваме при назоваване. Катя изпълнява всичко с толкова финес и грация, че за нас остава само да мечтаем и да се упражняваме, за да се доближим до нейния стил. Грижовността и енергията й са неповторими и препоръчвам на всеки да има възможност да се докосне до тях!

Христина Лакева 06.02.2019

Катя не е просто йога преподавател, тя е създание с магнетично присъствие. С много Любов и внимание предава това което знае и носи в себе си! Попаднах в клас по йога, който тя водеше и интуицията не ме излъга… Вече от 4 месеца посещавам нейните часове, тя е учител в истинския смисъл на думата. Скромна, деликатна, разбираща, даваща… Излъчва хармония и баланс, всичко необходимо за един добър йога преподавател! Здрав дух в здраво тяло! Това е Катето през моя поглед!

Искра Петрова 04.02.2019

Ако някой ден се науча как се описва едно от най-светлите усещания за тялото и душата, чувството за спокойствие, светлина, хармония и топлина, които Катя излъчва и предава, може би ще мога да опиша практиката. Всъщност това е най-хубавият подарък за душата и тялото, които скоро съм си правила. За Айенгар йога никога не е късно и никога не е рано, а за Айенгар йога, преподавана от Катя – единственото важно е да Ви се случи. Пожелавам Ви го!

Теодора Ангелова 03.02.2019

Изключителен човек и много отдаден преподавател. Екатерина е търпелива и много прецизна в детайлите! Споделя с удоволствие всичкото знание, което е придобила по време на курсовете и сертификацията си – от името на всяка асана в превод на български до кое ще накара Вашия Hallux Valgus да се почувства по-добре! И всичко това докато се наслаждаваме на позите. Благодаря!

Милена Ничева 01.02.2019

Името ми е Анна и от няколко години живо се интересувам от Аюрведа. Вдъхновяват ме и са ми много близки дълбочината и холистичният подход към живота. И вероятно като повечето хора и при мен търсенето и срещата се случиха в проблемна за мен ситуация и вече няколко години чета и прилагам основните принципи.

Преди няколко месеца желанието ми за повече знание по темата ме отведе на кулинарния образователен курс „Вкусът на аюрведа“, който Катя водеше. Потапянето беше пълно благодарение на лекотата и радостта, която преживяхме тези четири дена. Дълбочина, детайл, посветеност и лично отношение са нещата, които ме плениха у Катя. Тя е истински учител, който учи и се учи постоянно, и от всеки. Приготвихме и невероятно вкусна храна, наслада за всички сетива, включително и за очите, нещо на което Катя обръща специално внимание. И за мен също е важно. И разбира се, всички заедно споделихме и се насладихме на шедьоврите, които приготвихме.

Щастлива съм от тази среща, която отвори нова врата към знанието за аюрведа и йога.

С голяма благодарност, Анна

Анна Петкова 10.09.2018

Толкова съм изненадана и впечатлена от нивото, елегантноста и финеса в работата на Екатерина, резултатът не може да се опише с думи, човек трябва сам да го преживее. Аз съм късметлийка, имала съм шанс да пътувам в Далечния Изток и съм минала през най-добрите SPA в Азия. Имам самочувствие на жена, ценяща древните практики и удоволствието от грижата за себе си, а и натрупан опит с годините, затова срещата ми с Екатерина е истински празник за душата ми. Благодаря, Екатерина!

Ели Шербан 12.11.2016

В невероятно красива и отпускаща обстановка и във вълшебните ръце на Екатерина се почувствах като кралица, като ефирно същество, като обгрижвана и обичана жена. Изразявам благодарност, възхищение и признателност към Екатерина – творец, лечител и силна личност!

Екатерина Димитрова 12.11.2016

Преди време ми попадна инфо за женски аюрведичен масаж, който се провежда в Relax Station от Екатерина и реших да пробвам. Не познавах масажа, не знаех за студиото и за Екатерина. След първото посещение, не разбрах какво различно ми се бе случило, но си казах, че е добре да направя още няколко посещения. След всеки следващ масаж, аз започнах да преоткривам както себе си, така и света около мен… всичко започна да става различно… по цвят, по вкус, по усещане… реакциите и възприятията ми станаха различни, промени се същността ми, в посоката, която аз исках. Баланс, хармония и удовлетвореност! Към днес, очаквам с нетърпение моя следващ relax в Relax Station с Катето. Чувствам се прекрасно в студиото, в обстановката и в компанията й. Винаги остава малко време и да си побъбрим за различни неща, въпреки разграфеното ни ежедневие. Усмихвам се и очаквам с нетърпение следващата си среща с Катето!

Мая Николова 12.11.2016

Идвайки за сесия в мястото на Екатерина, веднага се почувствах добре дошъл и спокоен. Аз самият съм терапевт и учител и най-важното нещо за мен, когато някой споделя своето даване, е то да бъде присъствено, ясно и топло. И аз съм щастлив да кажа, че намерих и трите в Екатерина, а самата сесия ме накара да се почувствам прекрасно … Благодаря  много…

Джоузеф Рубин 04.10.2015

Когато се запознах с Кети започвах лечение с Панча карма. Възхитих се от женската й красота и топлата й усмивка. Оставих се в ръцете й многократно за различни лечебни терапии за няколко седмици. Много ми допадаше енергията и допира й. Лесно намерихме общ език и се чувствах комфортно и спокойно в присъствието й. Изключително съм щастлива и благодарна, че направих всички тези лечебни аюрведични процедури при нея.

След това имах индивидуален час по йога при нея. Впечатли ме с начина си на преподаване. Допадна ми много. След година попаднах сред студентите й изучаващи различни аюрведични лечебни терапии и научих много.

Екатерина е чудесен човек, прекрасна жена, добър учител и възхитителен терапевт.

Благодарна съм й за всичко!

Ася Ковачева 01.08.2015

Когато видях, че в сайта има възможност за коментари и веднага поисках да напиша хвалебствени думи за Катето, но щеше да е от обикновените неща като „Уау, страхотно!“, „Не пропускайте!“, защото това е първият импулс. Щеше да е вярно, но нямаше да разкрие какво се случва там.

Още с влизането в помещението се усеща нейната ръка. Чисто, хармонично и цветово и като обзавеждане и като музика. Далече е от стерилните и скучни места за масажи. Дава усещане за домашен уют.

Масажът е преживяване. Катето има златни ръце и с тях общува с тялото ти. Кара го да усети силата си в покой. Масажът е медитация и за двамата. Тя умее да го постига.

Знанията, които има за Аюрведа и Йога правят възможно да намери най-точния подход към вас. Масажът за нея започва преди ръцете да се свържат с вас. Това е време за нагласа, медитативно влизане в подходящо настроение, което след това ви отдава. И това се чувства. В пълно мълчание, но Катето наистина си разговаря с вас, чрез ръцете си.

Благодаря ти, Кате!

Юрий Ковачев 01.08.2015

Напоследък посещавам България.

Много мило Екатерина ми предложи терапевтична сесия на женския аюрведичен масаж. Аз я сертифицирах миналата година да предлага тази сесия.

Още по време на обучението можех да видя, че това момиче има ръце и сърце за тази работа! Толкова много искреност и осъзнатост! Тогава не знаех, че само след година ще мога да го преживея!

За учителя истинският сертификат е това, да може да усети в действителност как ученикът работи.

След като работи цял ден много интензивно в тренинга, Екатерина ме заведе в двореца си. И въпреки цялата работа през деня, тя беше изпълнена с любяща енергия, която да сподели.

Тя създаде такава атмосфера за сесията, че получи пълни оценки за нея. Ако е възможно, бих й дала повече от 100% за подготовката на стаята за сесията. Самата сесия беше направена с пълно присъствие и любов.

Изяществото е качеството на Екатерина.

И този път тя получи реалният сертификат от сърцето ми !!!

Гордея се с Екатерина за разпространението на тази работа с толкова много любов, радост и грация.

Сигурна съм, че все повече жени ще получат полза от тази работа чрез любящите ръце на Екатерина.

Благодарности, Екатерина …. Напълно се насладих на сесията …

д-р Таруна 29.05.2015

Познавам Кети от участието й в курсовете по Тай масаж в началото на 2009 година. Още тогава ми направи впечатление отдадеността, с която участва и финесът, с който работи.

Познанията и опитът й, натрупани през годините в тайландския масаж, йога и Аюрведа допринасят за впечатляващата уникалност на въздействието на предлаганите от нея терапии, тъй като тези три изкуства са тясно свързани по между си.

Щастлив съм, че имам шанса да я познавам и посещавам като клиент.

Калин Ненков 20.05.2015

Женският аюрведичен масаж е нещо, което всяка една жена трябва да преживее. Това не е лукс, а необходимост. Най-ценният подарък, който можеш да си направиш – да се оставиш в ръцете на една прекрасна вълшебница да се погрижи за теб. Тя ти помага да се свържеш със себе си, да си спомниш за женствеността си и да я прегърнеш в себе си.

След първия масаж се чувствах като истинска богиня! След още два съвсем забравих за менструалните болки, които ме приковаваха на легло за поне ден-два.

А за самото място…то само говори за себе си. Кътче от рая. Обстановката разказва приказки. Масажът те разтапя, a нежната музика те отвежда…на едно много лично и дълбоко пътуване. Заслужава си да прекрачиш вълшебния праг на Relax Station и да преживееш твоята собствена история.

Радостина Цанкова 19.05.2015

С благодарност към терапевта, който не само владее  сложните техники, но е любящ и състрадателен към своите пациенти! Високият ти професионализъм, скъпа Екатерина, съчетан с изключителна скромност и  доброта, са впечатляващи!

Спокойна, уверена, излъчваща позитивност, ти ни посрещаш винаги усмихната и още с първите си движения ни пренасяш в други светове.

Колкото и да сме притеснени или стресирани, ефектът от твоята работа е смайващ – тръгваме си бодри, релаксирани, спокойни и позитивни. И очакващи с нетърпение следващия сеанс!

Не познавам друг човек, който едновременно да е толкова фин,  дискретен, прям, елегантен и топъл!

Още веднъж – БЛАГОДАРЯ, скъпа Екатерина!

Нека пътят ти е светъл, нека вярата ти подкрепя всички твой начинания, нека се множат знанията и уменията ти, нека твоята отдаденост бъде щедро възнаградена, за  доброто на целия свят!

Светла Колева 28.04.2015

Екатерина е изключително надарен човек. В своята карта тя има 52 ген ключ и действително покоя, който тя внася в атмосферата е осезаем. В своята карта тя има и 1 ген ключ – красотата на нейните творения може да се види нагледно в нейното студио, в което всичко е изрисувала и подредила съвсем сама. Беше прекрасно, че успяхме да прекараме няколко часа с Ричард Ръд точно там. Беше ни приготвила уникални ястия. Кети има и 29 ген ключ – отдадеността и може да се забележи във всичко, което прави.

Кети е лечител и учител. Всеки, който желае може да се свърже с нея. Просто си струва да се докоснете до такъв човек.

Тя ми направи женския аюрведичен масаж и това беше незабравимо за мен изживяване.

Даде ми безценни съвети за това как да балансирам дошите си.

Елица Стоичкова 28.04.2015

Аз изпробвах Женския Аюрведичен масаж и искам да ви споделя, че усещането е невероятно…Усещане за пълнота, хармония и толкова силен заряд…сякаш някаква стихия е попаднала във вас.

Самото място е изключително въздействащо, още с прекрачването на прага му, вече се чуствате като част от някакъв ритуал. Обстановката сякаш те подготвя за всичко, което ти предстои да изпиташ под опитните, деликатни и изключително професионални ръце на терапевтката.

За Екатерина мога да допълня още, че е човек, който грабва още от пръв поглед и предразполага, за да се настроите „едно стъпало“ по нагоре във вибрациите си!! Невероятен специалист, мен лично ме зареди с една положителна „енергийна бомба“ , от която доста време черпех енергия!

Това студио отвсякъде си заслужава да бъде посетено, не е нужно да се доверявате на препоръката ми. Уверете се сами :)!!

Яница Стоянова 27.04.2015

Уникално и автентично място, в което всичко е просто правилно и изпипано до най-малкия детайл.

Получих професионално отношение, грижа и внимание, каквито би трябвало да има във всяко обслужване според мен.

Силно препоръчвам за качествени хора, които имат умението да оценят високата стойност моментално.

Иво Димитров 27.04.2015