Женски ритрийт с д-р Таруна Сандживани в Априлци

Мили дами, запазете датите 28 – 30 юни 2019 година, когато за пореден път ще имаме щастието да посрещнем д-р Таруна Сандживани в България. За да се насладим и потопим дълбоко в този красив и трансформиращ процес избрахме за дестинация силата и красотата на Троянския балкан, гр. Априлци.

Какво ще правим?

&Ще практикуваме специален комплекс упражнения, които работят за заздравяването на гръдния кош и гръдната тъкан, балансират хормоналната и репродуктивна система.

& Ще разберем кои са основните жизнените енергийни точки в областта на гърдите, шията, деколтето ? Как и защо да ги стимулираме ?

& Ще се научим как сами да масажираме гърдите си по лечебен начин. Защо е важно това?

& Ще се потопим в древни техники за медитация, които ни учат на съзнателно присъствие и наблюдение във всеки един момент.

& Ще се научим да готвим вкусна и полезна аюрведична храна и ще посветим съботната вечер на приготвянето на ястието кичари и приятно лятно ястие с тиквички. Водещ: Екатерина Минкова.

& Ще се насладим на специална билкова аюрведична маска за гърдите, която извежда токсините и обновява кожата.

Водещ на целият процес: д-р Таруна Санживани. Повече за нея и за самото събитие може да прочетете тук.

Телефон за връзка: 0878 721 725 – Веселка Сукдеве

&&&Ако ти е станало любопитно и темите, свързани с Аюрведа и йога са ти интересни, можеш да се включиш в месечния абонамент за статии и новини за предстоящи събития, директно на твоя email.

Абонирай се
май 5, 2019|Събития|