Вкусът на Аюрведа – пролетно издание 2018

Аюрведичен готварски курс – 26-27 май, 2-3 юни 2018 г.

С голяма радост и вълнение те каня на среща на живо, в която ще се потопим заедно в магията на аюрведичното готвене. Ще си говорим за основните принципи на Аюрведа – древното познание за живеене в равновесие и как да ги прилагаме в живота си чрез храненето. От курса ще разбереш каква е твоята конституция и как да се грижиш за нейния баланс чрез храната; как да използваш вълшебството на подправките така, че готвенето да се превърне в магическо преживяване; как да съобразиш храненето си със сезонните промени; как да сготвиш храната така, че да е подходяща за всички членове на семейството.

Курсът се състои от четири посещения, които съдържат теоретична, практическа част и обяд. Датите са:

– 26 май (събота), 11:00-14:00 часа – Модул 1: Основи на Аюрведа и аюрведичното хранене. 

– 27 май (неделя), 11:00-14:00 часа – Модул 2: Трите доши (конституции), дневен режим и хранене, сезонни промени в храненето. 

– 2 юни (събота), 11:00-14:00 часа – Модул 3: Природата на млечните продукти, зеленчуците, бобовите култури и подправките според Аюрведа. 

– 3 юни (неделя), 11:00-14:00 часа – Модул 4: Храносмилане и детоксикация според Аюрведа.

Курсът ще се проведе в прекрасното пространство на кулинарното училище Food Connection с адрес гр. София, ул. „Ами Буе“ 64, ет.2. Повече подробности за програмата и мястото те очакват тук.

&&&Ако ти е станало любопитно и темите, свързани с Аюрведа и йога са ти интересни, можеш да се включиш в месечния абонамент за статии и новини за предстоящи събития, директно на твоя email.

Абонирай се